FysioPilates

Har du været igennem et cancerforløb og ønsker at gå til noget træning er der her et tilbud til dig. Jeg har valgt at oprette et FysioPilates-hold for patienter med senfølger efter cancer.

FysioPilates er en pilatesform, som er bearbejdet og gennemtænkt af fysioterapeuter. På holdet arbejdes der med muskelbalance og kropskontrol med fokus på grundstammen (bækkenbund, skrå mavemuskler og dybe rygmuskler). I træningen vil der være fokus op bevægelseskvalitet og rum til fordybelse. For at deltage på holdet skal man kunne ligge på ryggen på en træningsmåtte – jeg hjælper selvfølgelig med lejring hvis det bliver for hårdt.

Det er ikke tung styrketræning eller konditionstræning!! Er der ønsker om sådan et hold så skriv gerne til mig, er der flere kan jeg oprette sådan et hold.

Vi træner på et lille hold af max 8 deltagere. Dette er for at sikre høj kvalitet i øvelserne og mulighed for individuel tilpasning af øvelserne. Holdet køres i et forløb af træningsgange på 60 min. varighed.

Der startes løbende hold op! Ønsker man at starte op på et hold der er startet er man velkommen til at kontakte mig!

Al træning sker på eget ansvar, men med grundig vejledning.

NÆSTER HOLD – vides ikke, men skriv til mig ved interesse

📆

🧍 Max 8 deltagere pr. hold

⏰

💶 Pris 1000,- for 10 gange

✏ Tilmelding til hold via kalenderen nederst på siden eller linket her

Der kan ydes tilskud fra sygeforsikring “Danmark”. For at dette kan lade sig gøre skal der bookes en konsultation til optagelse af journal. Ønsker du det, kan du booke tid her:

Bookingkalender for hold

The AJAX failed or the nonce verification failed. If you encounter this error repeatedly, it is possible that access is being blocked by a security-related plugin. Please try changing the values of “Select the URL for AJAX on the public page” and “Select a function to validate the value of a nonce with AJAX on the public page” in Booking Package > General Settings.

Opret konto
Log ud
Rediger min profil
Bookinghistorik
Subscribed items
Tilmelde
close
Profil
close
Bookinghistorik
close
ID Booking Dato Kalender Status
Booking detaljer
close
Booking detaljer
Please select a service
Service details
We sent a verification code to the following address. Please enter a verification code.

Du kan læse klinikkens privatlivspolitik her og persondatapolitik her