KontorYoga

Hvad og hvordan er KontorYoga?

KontorYoga er skræddersyede øvelser til medarbejdere med stillesiddende skærmarbejde. Det er rettet mod tastaturfingre, musearme, skærmøjne, spændinger i nakke og skuldre mm.

KontorYoga består af udstræk, styrkeøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding, mindfulness, meditation og andre øvelser vi laver sammen, så det styrker fællesskabet samtidig med, at det kan være med til at forebygge nedslidning og stress.

KontorYoga er ikke anstrengende og er skånsom for kroppen, så alle kan deltage uanset fysisk og psykisk form.

Det foregår siddende og stående – det er hurtigt og nemt, så det passer ind i jeres travle hverdag, Det kræver ikke omklædning.

Vi laver øvelserne i jeres mødelokale, konferencerum eller måske i jeres kantine. Kort sagt – jeg kommer til jer. Øvelserne kræver ikke andet end en stol pr. deltager.

Vi kan lave øvelserne når det passer jer, før i møder ind, lige når I får fri eller midt på dagen.

I kan max. være 15 personer pr. sæson – ellers deles I op i flere hold. Det er for at sikre kvaliteten i undervisningen, samt for at skabe et trygt rum for deltagerne.

Laves det som en enkelt event kan I godt være flere, dog skal I være OBS på at jeg som underviser ikke kan nå at være tilstede og guide alle når vi er mange samlet.

Hvor længe og hvor ofte?

En KontorYoga session varer 30 minutter. Det er nok til, at vi kan få løsnet op i kroppen og få ro i sindet uden at det stjæler for meget tid fra dine arbejdsopgaver.

Jeg anbefaler 1 gang ugentligt, men det kan også være hver 14. dag eller når det lige passer ind.

Priserne gælder for Odense, Nyborg og Kerteminde Kommune. Jeg kører gerne til resten af Fyn og brofaste øer, men der kan komme et kørsels- og transporttillæg. Send gerne en henvendelse via kontaktformularen, så sender jeg et konkret tilbud.