Tilbud til mødre på barsel

Massage til mødre på barsel

Kunne der være noget bedre end at forkæle sin mor-krop lidt? Når I er samlet i mødregruppen, kommer jeg til jer med min briks og stiller op i et lokale/værelse. Herefter kommer I ind til mig på skift og får behandling. Enten som ren wellness massagebehandling eller som en fysioterapeutisk undersøgelse og behandling. Det skal fremgå af bookingen, hvad der ønskes.

Du/I bestemmer, hvad der trænger til behandling, og hvor lang en behandling du gerne vil booke. I skal, samlet set som mødregruppe, dog mindst booke behandlinger for 2 timer.

Efterfødselstræning – lær’ at kende din krop igen

At finde sig selv og sin krop igen efter fødsel kan nogle gange være svært. Jeg tilbyder at komme ud til mødregrupper og holde lukkede efterfødselshold, hvor fokus kun er på at finde og mærke sin krop igen. Det vil sige, at på dette hold handler det ikke om høj puls og tung styrketræning. Det handler om at finde kontakten til åndedrættet, dybe mavemuskler og sin bækkenbundsmuskulatur. Træningen er inspireret fra FysioPilates.

Træningen kan også foregå hos mig på klinikken i Bullerup Svømmebad og Sundhedshus, Mølledammen 10A, Agedrup

Forløbet kan skræddersys efter jeres ønsker, men her på siden ligger forslag om 1 eller 5 besøg. Har I andre ønsker sender I dem bare, så finder jeg en pris på dette.